torsdag 13 november 2008

tröst paket från inkido.Jag sökte till inkido som DT, tyvärr ville de ville ha nåt annat, men som tack för ansökan fick jag ett litet paket på posten. Jag blev jätte glad. 8st mönstarde kort,2 kuvert och 3 stämplar. Det är annat än när man söker jobb det, då skall man vara glad om man alls får svar. Det här lilla kittet gjorde verkligen min dag! Skulle egentligen åkt till ikea med M och S men det kom saker emellan och jag blev besviken så dagen hade klart dåliga förutsättningar. Så det här var verkligen bra timing :)
Så här ser stämplarna ut. God jul stämpeln är verkligen underbar! Passar fint in i den slitna chalkade stilen jag gillar.Gjorde en till tändsticks ask föresten, med min fina stämpelboden stämpel. Blev rätt nöjd, släden är ju galet fin. Väldigt enkel stil men man kan ju inte ha en massa lösa delar på en tändsticks ask.


Nu har jag fulltsjå att komma på nåt nytt som jag kan ha med i tävlingen på stämpelboden. Det får inte var en LO eller kort utan nåt de inte sett förut. Det kallar jag utmaning! Har lite olika idéér men har inte bestämmt mig än, och jag får inte lägga upp det här fören efeter tävlingen så .. tålamod ;)

På lördag skall jag, mamma och syrran ta en liten roadtrip till Alingsås, och pappersbiten. De har besök från Quickutz och lite olika erbjudanden på deras produkter. När vi ändå är i krokarna tänkte vi titta in hos stämpelboden med. Blir nog en toppen dag, kankse kan passa på att fika på brobacken på vägen hem. Det är ju galet mysigt- världens finaste vofflor å choklad.

1 kommentar:

ema sa...

hihih nu funkar det!!! åå vad jag ska kommentera och ha mig nu!! roligt och fint ;)

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se