söndag 23 november 2008

En snabbis på ikea..

Ett kort besök på ikea kan resultera i en massa saker, Idag hade vi dock planerat ganska bra och håll oss till det (!) Då herrn i huset jobbar med en miljöutmaning sattsade han på tjocka sammets gardiner till vardags rummet och lågenergi lampor till jul belysningen.Jag var också inne på mys och givetvis jul betonat sådant, köppta en massa(!) jul grans kulor som skall bo i en stor vas, och fina band och julklapps papper. Här skall julas till det å det grövsta ;)
Visst är banden fina? Men det främsta skälet att vi skulle åka till ikky var ju att köpa en hylla att ha under mitt skrivbord. Tidigare har jag haft en massa skit stående på golvet. Lite trist och dessutom svår städat. När man syr och scrappar tenderar det att bli en massa prylar man skall förvara och jag är min fars dotter, "man skall ha rikiga grejer" så jag köper eller får en massa fullständigt oumbärliga grejer , som jag bara måste ha inom räckhåll!

Såhär fint blev det med min nya hylla! den är lite bredare än bordet men på sikt tänkte jag ta bort garderoben, som innehållaer alla tyger och ersätta med små väggskåp, och då kommer bordet /hylla stå inne i hörnet. och dessutom kommer rummet se större ut!

1 kommentar:

ema sa...

åå så fint det blev, nu kan man ju se ditt skrivbord och allt!! tänk vad en hylla kan göra mycket.
Du får lova oss att visa allt du gjort nu på torsdag!
kram

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se