söndag 23 november 2008

Jag har vunnit!!

Jag har vunnit! Inte bara en utan 2 gånger, mitt 2:a pris från CC:n på Stellas kom i veckan. Jättekul! Kanske mer min syrras färger än mina men jag delar gärna med mig. Hon gör ju så fina LOś och dess fägerna kommer passa till lilla M, och kanske även lilla L. Tack vare Syrr fick jag idag veta att jag även kommit !:a i en kort tekin tävling! Gud va glad jag blev. Speciellt eftersom det var kort teknik och tema blomma, som modist får man inte missa en sådan utmaning. Kortet kan ni se i tidigare inlägg .

Har varit lite dålig på att blogga det senaste, jag har inte gjort så mycket spännande grejer.. mest stjärnor, måna skall det bli. Denn typ av stjärnor gjorde min mamma när jag var liten. Jag tycket de var väldigt fina men de var för svåra för mig då. När jag hittade en beskrivning på nätet för ett tag sen blev jag helt till mig, och när jag fick en skärmaskin av mamma på Elisabeth dagen var det bara att köra.
Så här ser de ut, Som sagt jag har ju nyss börjat och det tog ett tag innan jag fick till dte men dte kommer säkert bli många, många fler. De är roliga och ganska lätta att göra när man väl lärt sig. Nu skall jag fika lite och sen kolla på ensam mamma söker. Världens mest corny tv..

1 kommentar:

Fittfrida sa...

Herregud vad ni varit aktiva på pysselkvällarna! Du kan nästan ha ett pysselprogram på TV..! Vad kul att du varit inne och kommenterat på min sida =) Saknar dig med, kul att det finns fler som mig; snygga, roliga och... Bra på att wejla vet jag ju inte, men det är du kanske också? Vi kanske skulle fika nån dag? Kramis!

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se