tisdag 4 november 2008

more pinups..

Är fortfarande ganska risig men det hindrar mig inte från att pyssla, men märkligt nog från att gå till gymmet.. finns vissa fördelar med förkylning ändå;)
Pratade med syrran om arbetsmarknaden och den ekonomiskasituationen i landet förut, gick ner mig helt och kände att jag aldrig kommer hitta ett jobb.Tack syrr! Som tur var peppade kärleken upp mig och sa att jag faktiskt kommit ganska nära och att det snart är min tur. Helt rätt jag är faktiskt rätt bra på det jag gör. Hör ni det Lindex?! Snart kommer jag! ;P
Tröttnade på att deppa rätt snabbt och gjorde lite nya kort i stället. När jag ändå slaktat kalendern kan jag lika gärna köra..bara 361 bilder kvar ;)
Idag blev det två nya i julen tecken;
Ett frostigt jul kort, med en blåslagen rumpa -ajaj! Jag har tagit bilden från en gammal pinup kalender, jobbat lite med mönster saxar, chalkat och "sytt" i ett band. bokstäverna är skurna med revolution och siffrorna tagna från kalendern.


Detalj från kortet.Chalkade kanter, och ritade stygn.


Här har jag jobbat lite hårdare, denna är till en utmaning till magdas.se Inga ritade stygn i sikte uatn fram med symaskinen bara. Blomman var gul från början men jag målade den med promarker, en budget variant av pantone pennor. toppen!Stämplat med clearstamps, och pimpat med knappar och band. chalkat och ritat "trasiht papper" kant.


Detalj bild på jul kortet. Här ser man stygnen ,stämpeln och den ritade "trasiga pappers" kanten.
Rätt nöjd med dagens insats faktiskt. Å på torsdag är det är det dax för sy junta igen. Skall bli superkul att träffa folk igen efter att ha suttit i karantän i en drygt en vecka.Jag älskar viserligen min sambo men får jag inte hänga med en tjejerna snart blir jag knäpp ;)
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se