tisdag 24 mars 2009

Dt kort

Jag fick mitt första DT kit från Arkivet härom veckan. Super kul! Det var underbara papper från Sassafraslass, men de var inte vad jag brukar jobba med.
Eftersom jag just nu har dille på rörliga kort började jag med 2 sånna.Detta pappret heter Vintage yummy /blossomed. Det bidde ett "rull kort" där blomman snurrar när man lutar kortet. Jag har tidigare gjort samma modell med får *love*
Jag har skurit ut en liten fåra och monterat blomman på små mynt med 3D kuddar emellan så den kan rulla fram och tillbaka.Även det blommiga pappret sitter på 3D kuddar för att mynten skall kunna röra sig fritt. Sen har jag dekorerat med lite knappar på kanten.


Detta pappret heter Anthem /Sing loud. Det blev ett pop-up kort. Här har jag gjort en ficka, där jag skurit ut en flik, som jag bigat på 3 ställen (så den viker sig snyggt och lätt) I ändan på fiken sitter det fast en tag kant i kant när man drar i tagen åker fliken och motivet i mitten upp.Tänk på att bara fästa motivet i nedre delen. . Den fina ugglan är från Hero arts.


Den roliga piano kanten på Anthem/sing loud inspirerade till detta kortet. Fågeln är från Hero arts och är målad med akvarell. Texten är från Quikutz och heter rollerskate.
Jag associerade vintage yummy /blossomed med sommaräng och kunde inte låta bli att göra ett retro kort..bilden är från en gammal kalender, blommorna är utskurna från sassafrass tags och satta på 3D kuddar.


Som den gottegris jag är och som en liten bonus blev det ett omslag till en tablett ask med. Fågeln var ju bara för söt. Passar fint på påskkort eller på en liten påsk present med! Av nån underlig anledning var godiset slut när jag skulle lämna in den.. hm... Skall nog köpa dubbla askar nästa gång ;)

1 kommentar:

Tiggy sa...

Vad härliga kort! Här får jag nog kika in oftare. ;)

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se