söndag 18 januari 2009

En skön helg..

Denna helgen har varit riktigt skönt. S har varit här och vi har haft tjej mys med spa och fil och scrapping. Å massa god mat. Provade epilator på mina ben ..ajaj.. blev bara ett ben denna gången. Skall se om jag känner mig tuffare nästa gång.men mina nalar är superfina och mina ögonbryn med, åp huden är len som en baby rumpa( varför man nu vill vara det..)

Scrappade ett kort till kusinen med, hon fyller år. Det skulle vara med på en utmaning egentligen men glömde kolla datumet.. ops!


Körde på en pinuppa. Tänkte att det passar fröken i fråga. Rött å grönt går igen från bilden och Layouten är från utmaningen. Papperna är dream street papers-wonderland/ holly berry och paper crate- lemon grass /lime. Texten har jag kört ut med rev. på klister papper, så otroligt smidigt! väldigt kul att ha någon att scrappa med idag , brukar ofta sitta själv och det är inte samma sak, ingen att bolla med. eller fika med ;)

nu måste jag pinna på lite min käre karl skallta med mig på operan ikväll. Låter pampigt men det är musikal. Mary Popins.Jag har gått på opera flera gånger, och får erkänna att jag somnat varje gång. Balett eller musikal är underbart men opera funkar inte för mig, tyvärr. Jag önskar att jag pallade, för kostymerna är ofta underbara. Och jag är ju något av en textil nörd så det är ju min våta dröm. ;)

1 kommentar:

JenHell sa...

Oooh man får ju aldrig nog av pinuppor!

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se