fredag 13 november 2009

Julkort för Youdo

Det är full far på julverkstan här, samtidigt som det sys kostymer, repas och flyttas. hej å hå, när skall galenskapen vara över? Har ivf hunnit med lite Dt stuff. Denna gången är det Youdo.


Till detta kortet har jag använt vit cardstock som jag chalkat kanterna på. Först stämplade jag upp tagsen (som följer med clerstamps alfabetet.) sen måttade in bokstäverna. Tagsen trädde jag på en metalltråd, ocg rullade ändarna lite.
Olika blommor, Bling stjärnor, halv pärlor och glitter blev pricken över i.

Här har jag använt de färdiga stommarna (finns i paket med matchande kuvert) Stämplat med Julkittet " tipp tapp" texten längst ner och blingat lite. Den stora snöflingan är chipboard med glitter på, och se små är brads. Texten stämpeln i mitten är också från jul kittet.


Sist ut denna gången är ett pop-up kort. Pappret är cardstock som jag lagt "skräpet" från chipboard snöflingorna på och sprayat glittermist. Sen skar jag ut fliken , limmade på en papprs remsa där jag stämplat en jul hälsning. (jag klippte meningen i 2 delar för att kunna placera som jag ville, visst är det grymt bra med omonterade stämplar!) Sen markerade i kortet så "god jul" stämpeln skulle bli centrerad. monterade det hela och toppade med en liten brad och ett band.

2 kommentarer:

nancy sa...

Nice...
De översta blir min favvorit för denna gången ;)
ha de gott
Kram

Lillsnörpa sa...

Fina! Tack för att du delar med dig av insprationen!

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se